Pod Viaduktem

Byt Pod Viaduktem se, i přes svůj název, nachází v jedné klidné vilové zástavbě části Prahy 5 s výhledem do okolí. Byt svou rozlohou přes 100m2 a dispozicí je ideální pro čtyřčlennou rodinu.

Koncept celého bytu je laděn do hnědých neutrálů a přírodních barev, které je možno doplnit v podstatě jakoukoliv barvou podle nálady. Protože majitelé mají rádi přírodní kámen, použila jsem v obývací části i kamenný obklad, který prochází přes celou obytnou část od jídelního koutu až po část s televizí.

V obývací části jsme řešili jedno úskalí a to sloup, který prochází uprostřed obytné části. Když se podíváte na realizaci, tak ho asi těžko budete hledat. Na počátku bylo několik variant, jak řešit obývací část bytu a jak ji rozdělit mezi kuchyň, jídelnu a obývák. Nakonec vyhrála varianta, která je uzavřenější a více odděluje kuchyň. Díky příčce, která vznikla vestavbou vysokých skříní, které jsou využity, jak z části kuchyně pro vaření a ukládání, tak z části obývací, kde je zabudovaná vinotéka s knihovnou, se podařilo sloup zabudovat. V kuchyni na pracovní desce je použit corian, ze kterého je vyroben i dřez, tím pádem je opravdu skoro neviditelný. Celkově interiér působí velmi příjemně, útulně a tím, že tam nejsou použity žádné výrazné kontrasty v základu, můžete si dovolit mít každý měsíc nový byt s novou barvou. Stačí dokoupit pár doplňků.

Dětské pokoje jsou každý laděn do barev pro holku a pro kluka, zařízeny jsou úplně stejně jen zrcadlově k sobě, tak jak to dispozice pokojů nabízela.

Galerie
  • obývací pokoj v duchu přírody
  • sedací souprava pod stromem
  • detail stromu
  • obývací pokoj s jídelnou
  • moderní bílá kuchyně s deskou z corianu
  • přes jídelnu na televizi
  • ložnice
  • dětský pokoj pro kluka
  • předsíň
  • dětský pokoj pro holku
  • terasa
  • terasa

Napište mi zprávu